“YETER Kİ KALPLER KÖR OLMASIN”
11 Mayıs Cumartesi Günü Zuhuratbaba Mahallesi Bakır Sokak adresinde bulunan Gözder, Görme Engelliler Derneği önünden hareket ederek, saat:16:00’da Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’nda basın açıklaması ile sona erecek farkındalık yürüyüşü yapılacaktır. Bu yürüyüşü daha görünür kılmak daha çok farkındalık yaratmak ve sesimizi geniş çevrelere duyurmak amacıyla çeşitli STK’lar, vakıflar, gönüllülerimiz ve dernek üyelerimiz ile birlikte yürüyeceğiz.

Bu kortej Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’na ulaştığında basın açıklamamızın ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesi Akademisyenlerince geliştirilen “3 boyutlu yazdırılmış eserler müzesi” adlı projeyle dünya müzelerindeki önemli eserlerin maketleri Gözder tarafından İstanbul’a getirtilecek ve 2 gün süreyle görme engelli üyelerimizin dokunabilmesi keşfedebilmeleri ve tanıyabilmeleri için sergilenecektir.

Korteje katılacak ve bize destek veren kurum ve kuruluşlar;
Gözder Tandem Bisiklet Grubu
T.K.M.K (Türkiye Kadın Motorcular Kulübü)
Turkuaz Bisiklet Grubu
Balkan Bandosu