Gözder Pikniği katılanların hafızalarından silinmeyecek anılar bıraktı 🧿 🚜🥁🚵‍♂️🤼‍♀️🏀🥤🍝🧿

Gözder olarak her yıl geleneksel Piknik Organizasyonumuz üyelerimiz aileleri ve gönüllülerimiz ile birlikte Gebze Cumaköy’de bulunan mesire alanında gerçekleşti.

Konuklarımızın, Doğanın muhteşem kokusu ile bol bol oksijen toplayıp, birbirinden lezzetli yemekleri tattıkları, orman içinde Zeynep Akkalp Hocamız eşliğinde Yoga, ATV ile sürüş heyecanı, mangal partimiz, müzik eşliğinde eğlence, sohbet, dostluk ve günün sonunda mutlu ve unutamayacakları bir gün yaşadılar.
Ertürk Yazıcı, izabella üzümlerini dalından toplayıp üyelerimize ikram etti. Pikniğimizde yok yoktu anlayacağınız 🍇🍇🍇
Bu güzel günün mimarları vardı…Ertürk Yazıcı,Uğur Yıldız, Volkan Karabulut, Davut Uslu, Zeynep Akkalp…Tabi ki Şenay Dinçer 🌺🌸

Bu güzel insanlara, ulaşımımızı sağlayan Bakırköy Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğüne , Yoga Eğitimi Hocamız Zeynep Akkalp’e,katılan Gozder üyeleri ve gönüllülerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Bu vesile ile bir kez daha;
#Yeterkikalplerkorolmasin dedik.. 💙💙
#www.gozder.org.tr