DUYURU❗️
Gozder olarak 18 Ocak – 23 Ocak tarihleri arasında Afyon, Gazlıgöl, İhsaniye mevkiinde bulunan Frigya Termal Otel’de 3 gece 4 gün Termal Tatil düzenlenecektir.
Tesisin SPA merkezinde Türk hamamı, jakuzi, buhar odası, sauna, çamur banyosu ve masaj imkanları ile rahatlayabilir; açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, 2 adet kapalı termal havuz ve çocuk havuzunda yüzebilirsiniz.
Otelin her odasında, Türk hamamı şeklinde dizayn edilmiş 2,5 tonluk termal havuzu da barındıran bir banyo bulunmaktadır. Sosyal tesislerinde ise; bayan ve erkek ayrı düşünülen; açık-kapalı havuz, Türk Hamamları, SPA merkezi, fitness center, sinema salonu, bowling salonu, restaurant, market ve alışveriş mağazaları bulunmaktadır.
Bölgenin termal suyunun; solunum sistemi, cilt, kalp ve dolaşım sistemi, böbrek ve idrar yolları, kadın hastalıkları, nörolojik rahatsızlıklar ve metabolizma rahatsızlıklarında etkili olduğu kanıtlanmıştır.
Termal Tatilin yukarıda saydığımız olanaklarından yararlanmak isteyen kişilerin Gözder’in 0212 543 54 22 İletişim Numarası ya da Gozder Sosyal İşler ve Tanıtma Sekreterimiz Ali Biçer‘in 0542 490 60 34 iletişim numaralarını arayarak bilgi alınabilir.

Gozder Yönetim Kurulu