Çağla YÜKSEL;

Zaman zaman kendimizi yaşamın akışına öylesine kaptırıyoruz ki, beynimizin vücudumuza vermesi gereken “dur ve kendini dinle” komutlarını atlıyoruz. Sonuç olarak nedenini bilmez şekilde sadece fiziksel değil, zihinsel olarak da yorgun, stresli ve bazen de hasta hissediyoruz kendimizi.

Yaşam tarzınız her ne olursa olsun, vücudunuza kendini yenileyecek, dinlendirecek zamanı tanımanıza, kendinizle barışmanıza, hem fiziksel hem de zihinsel sağlığı tam olarak sevdiklerinizle uzun yıllar geçirmenize yardımcı olmak istiyoruz.

Özellikle de her geçen gün dünyada hızla yaygınlaşan “Dorn Terapi” ile Bel ve Boyun ağrılarınıza kalıcı olarak “Hoşçakal” demenizi istiyoruz.

Bunu yaparken de sağlıklı yaşam zincirinin kayıp halkası olan beslenme düzeninizi, “Ne Yiyorsak O’yuz” felsefemizden hareketle, hayat tarzınıza uygun hale getirerek obezite, tansiyon, diyabet, kolestrol, cilt, kalp, sinir sistemi gibi olası hastalıklara karşı önlem almanızı istiyoruz. Yani estetik kaygılardan çok, sağlığınız için doğru beslenmenizi öneriyoruz diyor..

Daha iyi bir yaşamı hak ediyorum diyorsanız 17 Kasım Cumartesi Günü Bakırköy Gozder‘de saat: 14:00’da bu işin sırrını öğrenmek için Çağla Yüksel bizlerle olacak. Hepinizi Bekliyoruz..