Yeter ki Kalpler Kör Olmasın Farkındalık Yürüyüşü Daveti ❗️
Bilindiği gibi ülkemizde 15 Ekim Dünya Beyaz Baston ve Güvenlik Günü olarak kutlanmaktadır. Beyaz Baston görme engellilerin gözü, bağımsızlıklarının simgesidir ve dolayısıyla bizler için çok önemli bir gündür.
Bu kapsamda Gözder olarak bu önemli günü, katılımı artırmak sesimizin daha gür çıkması amacıyla hafta sonuna denk gelen 13 Ekim Pazar Günü, görme engelliği anlatmak, farkındalık yaratmak amacıyla Farkındalık Yürüyüşü düzenleyeceğiz.
13 Ekim Pazar Günü, Zuhuratbaba Mahallesi Bakır Sokak adresinde bulunan Gözder, Görme Engelliler Derneği önünden hareket ederek, saat:16:00’da Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’nda basın açıklaması ile sona erecektir.
Bu yürüyüşü daha görünür kılmak daha çok farkındalık yaratmak ve sesimizi geniş çevrelere duyurmak amacıyla çeşitli STK’lar, vakıflar, gönüllülerimiz, basın mensupları ve dernek üyelerimiz ile sloganlar, marşlar, davullar, ritim gurupları eşliğinde yürüyeceğiz.

Bu kortej Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’na ulaştığında basın açıklamamızın ardından, müzik şöleni, danslar ve halaylarla sona erdirerek, ardından Gözder Ataköy Rehabilitasyon Merkezimizde geçen öğretim döneminde vermiş olduğumuz eğitimlerin sertifikalarının dağıtılacağı yemekli toplantımıza geçilecektir.
Korteje katılacak ve bize destek veren kurum ve kuruluşlar;
Gözder Tandem Bisiklet Grubu
T.K.M.K (Türkiye Kadın Motorcular Kulübü)
ANKALAR MOTORSIKLET SPOR KULÜBÜ
Turkuaz Bisiklet Grubu