DAVET
“YETER Kİ KALPLER KÖR OLMASIN”
15 Ekim Beyaz Baston ve Güvenlik Günü münasebetiyle, 13 Ekim Pazar Günü Zuhuratbaba Mahallesi Bakır Sokak adresinde bulunan Gözder, Görme Engelliler Derneği önünden hareket ederek, saat:16:00’da Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’nda basın açıklaması ile sona erecek farkındalık yürüyüşü yapılacaktır. Bu yürüyüşü daha görünür kılmak daha çok farkındalık yaratmak ve sesimizi geniş çevrelere duyurmak amacıyla çeşitli STK’lar, vakıflar, gönüllülerimiz ve dernek üyelerimiz ile birlikte yürüyeceğiz.

Bu kortej Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’na ulaştığında basın açıklamamızın ardından ,korteje katılanlar ile birlikte, Gözder Ataköy Eğitim Merkezinde saat:18:00’dan sonra kokteyl yapılacaktır.

Korteje katılacak ve bize destek veren kurum ve kuruluşlar;

Gözder Tandem Bisiklet Grubu
T.K.M.K (Türkiye Kadın Motorcular Kulübü)
ANKA
Turkuaz Bisiklet Grubu